Taaltraining


geralt / PixabayBent u op zoek naar een professionele taaltraining op maat, onder begeleiding van een flexibele en gemotiveerde lesgever? Dan bent u bij Litterate aan het juiste adres!

U kan bij mij terecht voor volgende taaltrainingen:
– Nederlands: alle niveaus
– Frans: beginners tot halfgevorderden
– Russisch: beginners

Elke taaltraining bij Litterate is op maat en wordt altijd op dezelfde manier opgebouwd:
– intakegesprek: een vrijblijvende kennismaking waarbij ik peil naar uw noden en verwachtingen.
– programma: op basis van de informatie uit het intakegesprek stuur ik u een lesprogramma op maat. Dit programma fungeert als leidraad en kan tijdens de lessenreeks aangepast worden.
– taaltraining: ik moedig cursisten sterk aan om zelf lesonderwerpen voor te stellen, eigen materiaal mee te brengen en hun wensen en opmerkingen voortdurend kenbaar te maken.


Wat u op voorhand moet weten

– Ik geef geen les op verplaatsing. Taaltrainingen worden alleen bij mij thuis (Emile Delvastraat, Laken) of bij mij op kantoor (Dansaertstraat, Brussel) georganiseerd.
– Ik geef haast uitsluitend les tijdens de kantooruren. Wil u toch ‘s avonds les volgen? Dan verwijs ik u graag door naar een collega.
– Alle voorbereidingen en kopieën, gepersonaliseerde oefeningen, correcties, communicatie tussen de lessen door, … zijn in het tarief inbegrepen. Wanneer u op zoek bent naar goedkope lessen, bent u bij mij aan het verkeerde adres. Ik lever kwaliteit en die heeft zijn prijs.


Enkele cursisten aan het woord

“Een gepassioneerd lesgever, altijd goed voorbereid, flexibel en open voor nieuwe ideeën. Nicky corrigeerde mijn fouten op zo’n manier dat ik extra gemotiveerd was om mezelf te blijven verbeteren.” Daniela H.

“Nicky beantwoordde al mijn vragen over woorden uit de spreektaal die ik op tv en bij vrienden had gehoord en die nieuw voor mij waren. Ze is een geduldig lesgever die de leerstof herhaalde en inoefende tot ik alles volledig onder de knie had.” Thomas P.R.

“Mijn ervaringen met Nederlandse lessen waren niet zo goed… tot ik een taaltraining volgde bij Litterate. De lessen focusten op wat ik nodig had en lastige thema’s veranderden in leuke uitdagingen. Wie gemotiveerd is, zal bij Nicky zeker veel bijleren!” Yasmine L.