Nicky Wijns

Nicky Wijns

Je goed voorbereiden op CNaVT-examens? Dat kan nu extra voordelig!

Goed nieuws voor al wie een B2-certificaat nodig heeft om hogere studies in Nederland of Vlaanderen aan te vatten. Van 17 tot 24 augustus organiseert CNaVT immers een extra examensessie voor het niveau B2 Educatief Startbekwaam. Maar daar stopt het goede nieuws niet. Want je kan het examen niet alleen bij mij afleggen, je kan de voorbereidingscursus nu ook tegen een voordelig tarief boeken.


Wat houdt de cursus in?

De voorbereidingscursus voor het B2-examen bestaat uit drie of vijf online lessen van telkens anderhalf uur. Na drie lessen heb je al een goed idee van wat je van het examen kan verwachten, maar wie graag zoveel mogelijk wil oefenen, kan beter meteen vijf lessen boeken.
De lessen zijn natuurlijk volledig opgebouwd rond de CNaVT-examens. Zo oefenen we met de voorbeeldexamens van de site en krijg je extra oefeningen uit de takenbank voorgeschoteld. Enkele typische oefeningen zijn samenvattingen schrijven, notities maken bij een audiofragment, je mening geven over diverse onderwerpen … Door hier specifiek op te oefenen, weet je wat je van het examen kan verwachten en sta je steviger in je schoenen.
Deze voorbeeldtesten worden aangevuld met extra oefeningen. Heb je het lastig met de passiefconstructie of zinnen met ‘er’? Dan bezorg ik je oefenmateriaal op maat zodat je hierop kan trainen.

Wat betekent dat concreet voor jou?

Om te beginnen moet je voldoende tijd vrijmaken voor deze cursus. Voor elke les moet je enkele testen voorbereiden; hierop krijg je feedback en ik geef je tips om je werk verder te verbeteren. Naast de lessen van negentig minuten moet je dus nog minstens twee à drie uur per week reserveren voor huiswerk en eventueel extra oefeningen.
Wat ook belangrijk is, is dat je nu al op B2-niveau zit. Ik kan je in drie of vijf lessen geen niveau hoger brengen, de lessen zijn echt bedoeld als training voor het examen. B2 komt overeen met niveau 3.1 in een CVO. Heb je nog maar net niveau 2.2 beëindigd, dan zit je momenteel op B1-niveau en kan je dit examen beter op een later moment afleggen.

Wat moet dat kosten?

Je hebt de keuze uit een pakket van drie lessen (181,50 €) of vijf lessen (302,50 €). Dat is een korting van maar liefst 20% tegenover vorig jaar! Die prijsvermindering (of coronakorting, zo je wil) komt er doordat de examens in mei niet konden doorgaan en ik nu zoveel mogelijk mensen de kans wil geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden voor de nieuwe examensessie.

Tijd voor actie!

Twee op de drie studenten die deze voorbereidingscursus hebben gevolgd, slagen voor het examen. Wil je een van hen zijn? Wil je graag meer informatie, wil je een gratis intakegesprek boeken of je meteen inschrijven voor de cursus? Neem dan zeker contact op!

Deel dit artikel

Deel
Deel
Deel
E-mail